Гурт "Marakesh" зняв кліп за участю "AGHIAZMA" та "Epolets"

12 березня відбулися зйомки кліпу на пісню Marakesh «Рок-н-ролл мертв». Це один з треків майбутнього нового альбому, частину якого хлопці готуються представити вже 11 травня на сольному концерті в Sentrum.
 
Кліп обіцяє бути дуже яскравим і незвичайним. По суті це кліп-тусовка, де музиканти грають самих себе, що і робить відео максимально щирим.
 
На зйомках були присутні учасники групи AGHIAZMA і Павло Варениця з Epolets. "Ми хотіли зібрати справжніх рок-н-рольщиків, людей які не бояться себе виражати і гнуть свою лінію" - коментує вокаліст Marakesh, Марк Гриценко.
 
Спеціально для зйомок Марк спав всього 3 години на добу, щоб увійти в образ справжнього тусовщика і відірву. Людину, яка не мислить свого життя без музики і веселощів.
 
Також в кліпі зібрали багато яскравих людей і блогерів Instagram. Таким чином Marakesh хочуть показати різних людей і різні абсурдні ситуації, які з ними відбуваються.
 
Нагадаємо, що останні 5 років фронтмен гурту Марк Гриценко жив і працював в Берліні, де і записав перший сингл з альбому в резиденції IAMX
 
"Marakesh" у соцмережах: