Організатори анонсували дев'ятий "Burn the Scene for Fun"

Після невтішних новин про відміну одеського фестивалю "Маяк" у 2017 році та загалом не надто хорошої фестивальної ситуації у плані андерграундних подій, своїм анонсом на наступний рік порадували організатори житомирського фестивалю, який традиційно проводиться у лісах. 

Дати проведення у 2017 році - 1-3 липня. Лайн-ап поки невідомий, але найближчим часом організатори повідомлять перші новини, тож слідкуйте за соцмережами. 

"Burn the Scene for Fun" - це житомирський некомерційний DIY-фестиваль. Історія фестивалю бере свій початок з осені 2011 року, коли троє хлопців вирішили вийти за рамки проведення звичайних панк-концертів і зробити щось більш велике. У підсумку, вони зняли великий заміський будинок - покликали знайомі і не дуже знайомі гурти, людей, і 10 грудня 2011 року провели перший "Burn the Scene for Fun".Влітку 2012 року проводили фестиваль у форматі open-air, а в 2013 року літній фестиваль проходив 2 дні. Організатори намагалися проводити фестиваль два рази на рік - влітку і взимку, але через складну ситуацію в Україні, взимку 2014 року, вирішили не робити його. Надалі фестиваль відбувався лише влітку. 
 
"Burn the Scene for Fun" у соцмережах: 
 
ВК: https://vk.com/btsff9
Вебсайт: http://btsff.com/
Facebook: https://www.facebook.com/events/519531401568657