Гурт "ДахаБраха" готує міні-тур Україною

Київський гурт, нагадамо, на початку грудня  представив слухачам  свій новий альбом - "Шлях". Зараз же музиканти анонсували невеликий тур українськими найбільшими містами, який відбудеться вже у лютому. 

22 лютого - Львів (Львівська Опера)
23 лютого - Київ (Жовтневий палац)
24 лютого - Харків (ККЗ Україна)
26 лютого - Одеса (Український театр) 
 
"ДахаБраха" – український квартет, що виконує українську народну музику із сучасним драйвом. Експериментуючи з українським фольклором, вони привнесли в свою музику ритми з оточуючого світу, створивши яскравий і унікальний образ.
 
До складу групи входять: Ніна Гаренецька, Ірина Коваленко, Олена Цибульська та Марко Галаневич. Інструментальний ряд “ДахаБрахи” – джамбе, дарбука, бас-барабан, віолончель, дитячі гармошки, австралійське діджеріду, аккордеон, окулеле, кахон, губна гармошка, жалейка, флейта, клавіші
 
ДахаБраха” - складова проекту Владислава Троїцького “Україна Містична”. У складі трупи театру "ДАХ" гурт виступив на багатьох театральних фестивалях, з концертами він з'являвся на Womad, WOMADelaide, WOMEX, Sziget, Fusion, GlobalFEST, Helsinki Festival, Med, Mundial, Oslo World Music Festival, Pohoda, Rudolstadt, Cinars, Dublin World Music Festival, Ethno Port, Сотворение Мира, Этномеханика та інших музичних фестивалях в усьому світі.
 
"ДахаБраха"  у соцмережах:
 
Сайт: http://dakhabrakha.com.ua/
Facebook: https://www.facebook.com/DakhaBrakha
Youtube: https://www.youtube.com/user/dakhabrakha1 
VK: https://vk.com/dakhabrakha 
Soundcloud: https://soundcloud.com/dakhabrakha