"Waytaker" готують перший повноформатний альбом

Закарпатський гурт озвався після тривалого мовчання. 
 
"Нічим новим, на разі, ми потішити не можемо, але це тільки тимчасово. Так вже вийшло, що ми з різних міст, тому бачимось і репетируємо дуже рідко, до того ж в деяких учасників є декілька інших проектів. Ніхто не хоче ставити крапку в існуванні нашого гурту, тому ми надіємось і віримо у все задумане на майбутнє", - повідомляють музиканти. 
 
Аби не бути голослівними "Waytaker" також розповіли про свої найближчі плани. Перш за все, слід зауважити, що команда відтепер гратиме утрьох. У такому складі хлопці пишуть пісні для свого першого повноформатного альбому. Очікується, що всього їх буде 10. Окрім того, звучання нового матеріалу суттєво відрізнятиметься від старого. 
 
"На рахунок саме студійного запису альбому зараз дуже важко щось сказати, але в цьому році ми запишемо його 100%", - переконують у "Waytaker".
 
Гурт, нагадаємо, у 2012 році записав і видав своє перше чотирьохпісенне демо. Після півторарічної перерви вже у новому складі навесні 2015 колектив випустив спліт зі львівською командою "The Sunset Survival". "Waytaker" виступали на багатьох цікавих українських фестивалях, як-то одеський "Маяк Fest", київський "Neformat Fest" чи житомирський "Burn the Scene".