"Old Tree Fellows" випустили перший повноформатний альбом

Все передвіщало вихід нового альбому, адже лише за цей місяць музиканти випустили аж три нових сингли. 
 
Зараз же Євген та Олексій представили свій перший лонгплей. Альбом "LEGEND", містить сім треків, частину з яких гурт вже виконував на живих виступах. До слова, автором обкладинки став Євген Лавренчук, учасник "Old Tree Fellows".   
 
Наразі у складі житомирського гурту двоє хлопців - Олексій та Євген. Їх творчість - це якісна суміш блюзу, фанку й інді. Сама команда досить молода, грає з 2014-го року, але вже встигла записати акустичне ЕР “World of freedom” та два сингли “Legend” і “Under Time”. Автором пісень і музики є Олексій Лавренчук.
 
На початку, Олексій і Євген грали пісні у акустиці, виступали у різних закладах, щоб створити собі ім'я і дати загальне уявлення публіці про їх творчість. "Old Tree Fellows" були добре сприйняті у своєму місті, оскільки там це було ново і незвично. Після кількох виступів, акустика набридла і хлопцям захотілося чогось нового. Незабаром до складу колективу прийняли ударника Микиту Філінського. Барабани надавали пісням чіткий ритм, що дуже збагатило музику і поставило її на новий рівень, але через розбіжності у музичних смаках, Микита покинув групу і "Old Tree Fellows" повернулися до акустичного формату.
 
У 2015 році музиканти вирішили зав'язати з акустикою і знайшли нового ударника. Ним став Гурам Мікіані, з яким почали активну роботу над піснями і 29 січня 2015 року дали перший сольний концерт у повному складі. Опісля гурт пережив багато змін у складі, тож зараз Олексій і Євген знову грають удвох.