Гурт "Warwar" випустив новий EP "Victory"

Поки що міні-альбом на чотири пісні можна послухати лише онлайн, але скоро він також стане доступним на дисках. 
 
"Сегодня, 17 марта 1983 года после смерти Христа, мы представляем наш новый мини-альбом "Victory"! Многие из вас узнают эти четыре новые песни, которые мы уже не раз исполняли на наших концертах. Мы благодарим всех причастных к выпуску релиза, а особенно тех, для кого мы его подготовили - поклонников настоящего тёмного трэш метала", - розповіли про реліз музиканти.
 
 
 
 
 
"Warwar" - це київський колектив, який грає black thrash metal. Гурт був заснований восени 2010-го року, з метою грати музику у жанрі треш метал, в основному, під впливом гуртів: Sodom, Kreator, Venom, Bathory, Destruction, Motorhead, Holy Moses, Tankard, Slayer, Nifelheim, ранняя Коррозия Металла, Unleashed, Protector, Violent Force і т.д. 
 
Gorhir the Deztraktor, після звільнення з гурту "Zombie Attack" вирішив створити новий колектив під назвою "Warwar". Після низки репетицій почалися перші концерти. Незабаром перший ударник Олександр залишає гурт. На зміну йому прийшов Скайуокер. З ним група відіграла концерти в період з літа 2011 по весну 2012-го. Також він записав барабанні партії на демо "Warwar" "Raw Demo (2012)." Шляхи Скайуокера і "Warwar"розійшлися через музичні і стилістичні розбіжності. 
 
Пару літніх концертів "Warwar" відіграли дуетом: Олег - гітара / вокал, Deztraktor - барабани / вокал. На один з цих концертів в якості глядача прийшов Діма Прасолов, вокаліст і ударник запорізького треш метал гурту "REABILITATOR". Трохи пізніше, Deztraktor прийшов як глядач на концерт "REABILITATOR", де він високо оцінив барабанну гру Прасолова. Трешери подружилися.
 
На концерт "Warwar", 19-запланований го серпня 2012-го року, Діма запропонував свою допомогу. Після пари репетицій, Олег, Deztraktor і Прасолов готові були виступати в форматі тріо. Концерт був відіграний дуже чітко, жорстко і швидко. Злагоджена, динамічна, трешових гра Прасолова вивела "Warwar"на нову і більш якісну сходинку живих концертних виступів. 
 
Весь осінньо-зимовий період 2012-2013  "Warwar" відіграли дуетом (Олег - гітара / вокал, Deztraktor - барабани / вокал). Починаючи з весни 2013 го, гурт знову виступав у форматі тріо (Прасолов - барабани). У серпні 2013 го, Діма цтав офіційним учасником "Warwar". Ця подія остаточно доукомплектувати склад гурту.
 
У 2013-му році "Warwar" випускає свій перший однойменний альбом, і відіграє серію концертних виступів в його підтримку. У найближчі плани групи входить перевидання першого альбому і продовження концертної діяльності.