Обзоры по автору Шпинат
Шпинат

Рахуємо плюси та мінуси дебютного альбому львів’ян Mauser.

Шпинат

Наприкінці квітня одеський скейт-панк/хардкор гурт Ragtag презентував перший повноформатний альбом "Ghosts Of The Blocks". Розповідаємо, як розвивалася творчість гурту і чого чекати від цього релізу.

Шпинат

Вперше Kentawr дали про себе знати наприкінці 2014 року. Гурт, який зібрав all stars 044 hardcore, тоді сильно порадував тим, що додав нарешті до київського хардкору трохи більше бруду і панку, яких так бракувало, хоч і залишився при цьому стомповим. Треки на кшталт "Journey To The End Of The Night" та "Born 2 Be Wild" радували тим, що крім Murder — честь їм та хвала — починає з’являтися ще хардкор з Києва, який був би супер в тему на таких фестивалях як, наприклад, K-Town. І що на нього ходять люди.

Шпинат

Семплери від Robustfellow – це завжди приємний підгон під ялинку: тут тобі і підбиття підсумків, і надії на майбутнє, можна ще раз порадіти від того, скільки кайфової музики вийшло за рік, і зацінити те, що пропустив. Приємно, що збірка не обмежується лише навколопсиходелічною сценою – метал, панк та експериментальна електроніка теж на місці.

Шпинат

В 2020 році гурт Zombie Attack святкуватиме 10 років на сцені. Їх дебютний реліз "Drunk & Dead" 2011 року одразу продемонстрував, що не зважаючи на юний вік та роздовбайство, Zombie Attack — це не звичайні гімнарі з клубу "Барви" (хоча і це теж), в якому на той час і проходила більшість їх концертів, крім досить непоганого рівня володіння інструментами їх виділяло бажання створювати двіжухи та розуміння, що крім металу є ще й інша музика, а панк та хардкор — це теж круто, хоча багато мамкіних метал елітістів не були з тим згодні.

Шпинат

Іван Семещенко – талановитий музикант, що славиться вмінням швидко та якісно писати новий матеріал, знову набрав свою крейсерську швидкість і продовжує видавати круті релізи один за одним. Після тринадцятого у своїй дискографії релізу "No Surfers In My Town" (мою рецензію на який можна прочитати тут) не змусив довго чекати та вже за пів року випустив, для затравки, збірку каверів "Metal Goes Surf", на якій знайшлося місце і класиці а-ля Judas Priest, Iron Maiden, Black Sabbath та більш неочікуваним версіям пісень Immortal, Mastadon та Converge. І, звичайно, захотілося більше!

Шпинат

Hey ho, let’s go!

Пройшло вже 40 років з виходу культового фільму "Rock n Roll High School", у якому Dee Dee Ramone не міг запам’ятати 5 слів тексту, тому його репліку скоротили до двох слів, а реальні фанати Ramones, яких запросили бути масовкою під час зйомки концертної частини для кіно, до нестями налякали своєю неконтрольованою поведінкою виконавицю головної жіночої ролі P.J. Soles. З того часу панк-рок зазнавав незліченну кількість пертурбацій, а футболки з класичним дизайном Ramones почали продаватися у масмаркетових магазинах одягу і побачити таку на дівчатах модельної зовнішності, які б навіть не поглянули на лузера з гітарою у блакитних skin-tight джинсах та косусі, стало звичайною справою.

Шпинат

Злидні — у східнослов'янській міфології, зокрема українців і білорусів, — злі духи, які приносять у дім нещастя. У переносному значенні злидні — це бідність (жити в злиднях — жити в бідноті). І назва гурту Злидень чудово передає їх звучання – темний неокраст з розриваючими серце вокалом та песимістичною лірикою, нічого щасливого тут знайти не вийде. Наразі Злидень — чи не єдиний активний гурт у жанрі і їх активність не може не радувати, адже колектив досить регулярно дає концерти за межами свого міста і послухати їх наживо – окремий вид задоволення.

Шпинат

Merzotna Potvora – цікавий дует. Історія проекту почалася ще у 1999 році, коли запустився one man band Koza Dereza.

Шпинат

Весняні релізи у 2019-му не перестають радувати. Після сумного та дуже чутливого треку "Я забув", який вийшов минулої осені, чекати на новинки від ужгородців The Symbioz довелося недовго, і ось перед нами міні-альбом "Перетинаючи межі" та музичне відео на трек "Присмак старої олії".