Karabiner і XONOR випустили сингл

Днями київські треш-металісти Karabiner видали спільний трек із швейцарським треш-метал гуртом XONOR.

На момент співпраці гурти вже були знайомі між собою. Разом вони грали на Destroyer Fest у 2022 році.

Karabiner описують "Reanimate" як ‘суміш швидкої треш-метальної агресії із розважливою панк-рок енергією’. XONOR же назвали цю пісню найшвидшою з усіх у їхній дискографії. Цікаво, що швейцарці вже виконували кілька рядків треку наживо під час виступу в Україні в 2023 році, коли композиція ще не була випущена.

Сингл має повноцінний сюжет, який розгортається протягом усього його плину:

"Це розповідь про щоденну роботу бригади медиків – реанімацію людей. Робота екіпажу напружена, оскільки їхній поточний пацієнт пережив майже смертельний досвід, а надзвичайні умови роботи лише додають стресу лікарям. Та завдяки співпраці команди, чіткої як швейцарський годинник, екіпаж усе ж повертає пацієнта до життя", – ідеться в описі синглу на Bandcamp.

Над лірикою треку, яка описує згадані події, Леонід, гітарист і вокаліст Karabiner, працював разом із фронтменом XONOR, Доною Ремсеєром. Запис треку відбувся частково на студії NAKKKiM, а частково на власній студії Karabiner.

Karabiner – київський олд-скул треш-метал гурт, створений у 2020 році. Їхня дискографія містить два мініальбоми й максісингл. Серед своїх натхненників музиканти називають гурти Wolf Spider, Sodom, Kreator, Nuclear Assault, Turbo й інші подібні.

Karabiner у мережі:

https://www.instagram.com/karabinerthrash/
https://www.facebook.com/karabinerthrash/

Фото обкладинки – Bandcamp