The Troubled діляться синглом із майутнього альбому

Нещодавно сайкобілі гурт The Troubled видав перший сингл "We Stand, We Fight", що ввійде до їхнього анонсованого альбому.

Цю пісню, як і всі інші, написав вокаліст і гітарист гурту Стас, а її аранжування колектив The Troubled робив спільно. Початково композиція готувалася задля грантової програми.

"Минулого року я дізнався про можливість гранту від Music Export Ukraine. Ми запропонували фіт відомому іноземному сайкобілі-музиканту, щоби розворушити це ком’юніті, відоме своєю аполітичністю. Така позиція видається нам абсолютно імпотентною і морально збанкрутілою, тож цим фітом ми хотіли реабілітувати їхній авторитет хоча б у наших власних очах. Але цей виконавець зрештою відмовився. Ми не хотіли просити ще когось, тому забили болт і випустили трек як є, без фітів чи грантів", – ділиться Стас із Неформатом.

Запис треку та весь постпродакшн музиканти виконали самостійно, в своєму гаражі.

 

За словами виконавців, цей трек відображає їхню філософію – radical self-reliance, яка полягає в покладанні лише на власні сили.

"Це маніфест нашої філософії та прояв нашого бойового духу під час дуже важких подій. І ми говоримо про боротьбу в широкому сенсі – з зовнішнім ворогом, із тяжкими життєвими обставинами, з депресивним настроєм. Співаємо про те, що ми не здамося і будемо боротися скільки треба".

Тепер музиканти працюють над альбомом, який задумали ще до війни. Повернутися до його написання їм вдалося після звільнення Київської області від російської окупації.

"Там є пісні і про мирні теми, і про бойові. Музично ми хилимося в сторону олдскул-сайкобіллі звучання, проте пісні будуть різноманітні – з кліном і овердрайвом. Наш попередній матеріал досить еклектичний, а на цьому альбомі ми дуже стараємось культивувати цілісність".

The Troubled – сайкобілі-гурт із Києва, заснований у 2014 році. Музиканти випустили альбом "Spacing Away" (2018), два ЕР та низку синглів.

The Troubled у мережі:

https://www.facebook.com/Thetroubledpsycho/
https://www.instagram.com/thetroubledband/

Фото обкладинки – надали виконавці