Andrew Bear видали альбом про найважливіші речі

Нещодавно альтернативний гурт Andrew Bear оприлюднив альбом "Life", над яким музиканти працювали чотири роки.

В житті гурту була ціла низка причин, через які тривалий час не вдавалося завершити, а потім і видати альбом.

"Ми глибоко занурились в аранжування та постпродакшн, намагалися довести кожну пісню до умовного ідеалу. Сам процес написання матеріалу був доволі хаотичним, тому що паралельно ми влаштовували своє життя в Німеччині та не мали студії як такої, тож писали де доведеться – вдома, на студіях нових друзів, тощо. Далі ковід "посприяв" затягуванню релізу, а в лютому 2022 сталася війна, і ми почали займатись зовсім іншими справами", – розповідає Андрій, фронтмен гурту, Неформату.

І хоча альбом був готовий вже на початку 2022 року, виконавцям, як і багатьом іншим тоді, було зовсім не до музики. Пізніше Andrew Bear чекали на угоду із лейблом, але врешті їхня співпраця не склалася й вони видали альбом самостійно.

В основу альбому лягли роздуми виконавців про життя, що і дало йому відповідну назву. Він зосереджується на вічних темах – часу, смерті, любові та інших.

Працювати над альбомом музикантам довелося у кількох студіях та в берлінському барі, де вони записали вокал, духову секцію (трубу, саксофон, тромбон та флейту), перкусію, а також зробили саунд-дизайн.

"Відповідальність [за звук] у нас колективна, але, звичайно, є люди, які нам допомагають на тих чи інших етапах. Наприклад, так склалося, що піаніст та всі духовики у нас із Мельбурну. Тож, можна сказати, що Andrew Bear наразі це українсько-австралійський гурт, який мешкає в Німеччині".

Зараз Andrew Bear вже стали до роботи над новим ЕР, вихід якого запланували на наступний рік. Цього разу, за словами музикантів, вони врахують помилки минулого, щоб не затягувати реліз. Крім того, 25 листопада музику гурту з альбому "Life" можна буде почути наживо в Берліні – деталі на сторінці гурту.

"Зараз я розписую туровий графік на 2023, тож будемо кататися та промоутити новий альбом. Тури це завжди найголовніші плани для нас. Також ми точно знімемо щось цікаве та зробимо реліз "Life" на вінілі, тож роботи вдосталь", – додає Андрій наостанок.

Andrew Bear – це харківський квартет, який виконує альтернативний рок з елементами багатьох інших жанрів. На рахунку проєкту кілька альбомів, а також масштабні європейські та українські тури.

Andrew Bear в мережі:

https://www.facebook.com/andrewbearmusic/
https://www.youtube.com/channel/UCANoIEjZPvTfQzmeu8Sf75w
https://www.instagram.com/andrewbearpics/

Фото обкладинки – надали виконавці