SHIP HER SON видав повний алюзій ЕР

Сьогодні вийшов третій мініальбом постіндастріал-проєкту SHIP HER SON – "ALLES WIRD GUT".

Попри обнадійливу назву, цей альбом вміщує в собі цілий перелік осмислених та переосмислених важких переживань артиста Антона Шиферсона.

"Мені здається, що, якби цей реліз був людиною, то це був би 30-річний чувак з не найкращими спогадами про своє дитинство, в якого вже починається криза середнього віку та багато подвійних стандартів у голові. Коли він ділиться переживаннями зі своїм оточенням, йому відповідають "‎та не сумуй, життя прекрасне". Врешті-решт, він заряджає револьвер і на четвертому треку закінчується перша частина альбому, яка була написана до початку повномасштабної війни", – розповів Антон Неформату.

Останні ж дві композиції мініальбому являють собою особисті рефлексії виконавця.

Більше року тому, в березні 2021-го, була написана композиція "Sei nicht traurig", вона й поклала початок ЕР.

"Це був досить довгий і осмислений процес з купою змін на базі свого сприйняття треків після чергового тисячного прослуховування".

Такий підхід дозволив виконавцю втілити бажаний звук, агресивніший, ніж був до цього, – "іронії менше, злоби – більше". Темп треків тут сповільнився, а звук усіх композицій, як вважає сам Антон, цілісніший за той, що в попередніх його роботах.

Обкладинкою альбому став кадр Артура Мазі (Arthur Mazi), взятий з ресурсу стокових зображень Unsplash. Антон обрав цю фотографію через її суперечливий настрій:

"Вона передає зовнішній спокій, але в ній також є якесь відчуття внутрішньої тривоги".

Ship Her Son – львівський постіндастріал проєкт, який створив дизайнер Антон Шиферсон навесні 2020 року. Дискографія нараховує три ЕР та один повноформатний альбом. Німецьку мову Антон обрав через велику любов до проєктів Einstürzende Neubauten, Rammstein, Laibach і Kraftwerk.

Ship Her Son в мережі:

https://www.facebook.com/shipherson
https://soundcloud.com/ship-her-son
https://ship-her-son.bandcamp.com/music

Фото обкладинки – Facebook виконавця