Music WorX приймає заявки на участь

До 20 червня цього року можна подати заявку на участь в музично-технічній програмі Music WorX від гамбурзької креативної інституції Hamburg Kreativ Gesellschaft.

Music WorX – програма-інкубатор для стартапів "технарів" від музичної індустрії. Підходить для розробників сервісів бізнес-моделі direct-to-fan, бізнес-моделей, що базуються на технології блокчейну, а також інструментів для аналізу музичних даних. Більше про те, хто може подаватися, дивіться на сайті

 

Що дає ця програма?

Програма націлена на виведення будь-якого бізнес-проєкту, пов’язаного з технічною складовою музичної індустрії, з нинішньої стадії на стадію зрілості, аби він набув концепції, чіткого плану й приносив дохід. Вона включає в себе майстер-класи, коучинг, спілкування з експертами та однодумцями, відвідини фестивалю Reeperbahn та можливе подальше фінансування.

"Навіть після закінчення проекту ми доступні для команд, зв’язуємося з ними та надаємо консультації. За необхідності, ми допомагаємо учасникам на шляху до подальшого фінансування", – кажуть експерти в описі проєкту.

В період з червня по липень журі проголосують та відберуть учасників цьогорічного Music WorX. Програма триватиме протягом серпня.

Подати заявку

Hamburg Kreativ Gesellschaft в мережі:

https://www.instagram.com/kreativgesellschaft/
https://www.facebook.com/kreativgesellschaft

Фото обкладинки – Instagram організації