SHAPE+ відкрилася для українських аудіовізуальних митців

Дніпровська організація Культура Медіальна разом із європейською платформою SHAPE+ готова підтримувати українських артистів та артисток "в тонусі" протягом року шляхом їх залучення до освітніх та культурних подій. Податися на програму можна до кінця квітня.

Аби взяти участь у програмі, треба до 30 квітня заповнити анкету та додати коротке відео свого виступу. 

"Щороку SHAPE+ набирає пул артистів та артисток з різних країн Європи та підтримує їхню діяльність протягом року, запрошуючи на резиденції та міжнародні фестивалі. Оскільки ми є повноцінними учасниками мережі, українські митці та мисткині тепер також можуть потрапити до цього пулу", – йдеться в оголошенні Культури Медіальної.

За словами організаторів, співпраця з SHAPE+ – це можливість презентувати та популяризувати українські музику й мистецтво в інших країнах Європи, а також інтегруватися в загальносвітовий культурний контекст. 

"SHAPE+ також хоче скористатися можливістю й запросити артистів та широку громадськість, аби ті висловили свою підтримку Україні та її людям, які зараз страждають від вторгнення Росії", – додає до свого повідомлення організація, а також прикріплює реквізити українських фондів допомоги.

Програма частково профінансована великою організацією Creative Europe.

SHAPE+ – одна з програм європейської платформи SHAPE, яка допомогла постати близько 300 успішним артистам протягом 2015-2022 років, після чого вони мали виступи, тури та шанс реалізуватися.

SHAPE+ в мережі:

https://www.facebook.com/shapeplatform
https://shapeplatform.eu/