umritank спостерігає за ранами сучасності в новому відео

Індітронік-проєкт umritank випустив відео на трек "Wasted" із мініальбому "Dear Diary", створеного у співпраці з бруклінським продюсером Вейдом Аленом.

Хоча конкретну тему відео музикант розкривати не хоче, аби не обмежити слухача в його роздумах, на дещо він робить натяк.

"У відеороботі показано проблематику сучасності, яка мене, як автора (художника), тригерить та бентежить. Від цієї проблеми герої іншого кліпу umritank, "run, forest, run! ", тікають, бо не можуть змінити ці обставини. А у "Wasted" ми просто спостерігаємо за нею ззовні", – розповів Саша, засновник проєкту, Неформату.

 

Кадри для відео umritank знімав в різні періоди й потім просто надав їм цілісності в цьому кліпі. Наприклад, дівчину відзняли ще пів року тому, а кадри з машиною – у листопаді 2021-го.

"Кадри з дівчиною дуже сподобались, вони зі мною резонують. Дуже радий, що знайшов, як їх використати. Як бачите, відео збиралося по краплинкам. Але я дуже задоволений результатом, він вийшов цілісним та змістовним."

До речі, щодо змістів, за словами виконавця, на фоні його музики чутно спіч "одного крутого персонажа", і він там не випадково. Якщо хтось зі слухачів розпізнає, чиї слова / голос там лунає – артист обіцяє колись подарувати йому платівку.

Зараз umritank працює над створенням повноцінного сету для живих виступів та над новим треком.

umritank – проєкт київського музиканта Саші Мартинюка, який експериментує з жанром індітроніка, поєднує електронний звук із акустичними інструментами та вокалом. До цього музикант випустив ЕР "Dear Diary".

umritank у мережі:

https://www.instagram.com/umritank
https://www.facebook.com/umritank

Фото обкладинки – кадр із відео