Ницо Потворно ділиться домашнім релізом

Десятого грудня хіп-хоп / реп виконавець Ницо Потворно випустив ЕР "Театр ім Н Потворно", до створення якого також залучив Паліндрома.

Як і всі попередні релізи, цей трьохтрековий мініальбом виконавець створив вдома. На ньому можна вперше почути новонароджений жанр музики "циганський техно".

"В пісні "Вируби жлоба" я культивував новий жанр музики "циганський техно", а в першій пісні "НП" – по-доброму до всіх придовбався і лагідно прожарив, шоб приспустити фльор важливості артистів і показати, шо можна бути іронічним", – поділився Сергій (АКА Ницо Потворно) із Неформатом.

Що стосується сумісного трека з львівським репером Паліндромом, то дистанційна співпраця, на думку обох, вдалася.

"Паліндром прислав свій куплет мені, а я його вставив в біт не в ту долю, в яку він писав, і вийшло дуже качьово. Але Степану не сподобалось. Так всесвіт профукав найкачьовіший куплєт, бо мені довелося вставляти в правильну долю його речитатив."

А звук кулемета, який можна почути в останньому приспіві того ж треку – результат злості виконавця, в якого закінчилося пиво в процесі зведення музики.

"На цю роботу мене надихало бажання створити більше музики, яка би відображала особисто мої думки і настрої. Цього мені, як правило, вистачає для написання будь-чого. Ну, і смажені вареники звісно."

Обкладинкою альбому стала фотографія, яку зробила Саша Гонтар, дівчина Сергія, коли прогулювалася по селу Аґрос на Кіпрі ще в серпні.

В планах артиста продовжувати "інколи випускати класні треки".

Ницо Потворно – хіп-хоп проєкт киїівського виконавця Сергія Гусака, що був створений у 2019 році. Під цим іменем вийшли один повноформатний альбом та три ЕР.

Ницо Потворно в мережі:

https://www.facebook.com/potvorno
https://www.instagram.com/potvorno/
https://soundcloud.com/potvorno

Фото обкладинки – Facebook виконавця