Неповторна динаміка hspd: проєкт презентує новий альбом

Сьогодні електронний проєкт HSPD, за яким стоїть музикант Нікіта, випустив мініальбом "MINDCRAFT" на лейблі Someone records.

"Ще з часів мого минулого проєкту, спрямованого здебільшого на діджеінг, мене приваблюють так звані "сірі області музики", які знаходяться між жанровими пластами. Тож у цьому напрямку і працюю", – розповідає Нікіта Неформату.

До альбому увійшли композиції, які виконавець написав впродовж останніх двох років. Але сама ідея випустити реліз прийшла до виконавця із запрошенням до лейблу Someone records, що мало місце наприкінці вересня 2021 року.

Правильний імпульс допоміг музиканту зібратися з силами та скомпонувати весь матеріал в цей альбом – вийшло 7 треків, об’єднаних спільним звуком, якого досяг HSPD.

"Обкладинку релізу створив мій добрий друг – талановитий дизайнер, художник і просто пупсік @oh_nestor, за що йому невмирущій рєспєкт. Адже аудіалам нелегко живеться у світі, де 80%+ населення – візуали."

HSPD – сольний проєкт харківського музиканта Нікіти. Музика артиста має характерні елементи idm та dubstep/drum'n'bass. За словами засновника, у HSPD є дещо спільне з Substanz-T, Marching Dynamics, Gridlock, Diaphane, Hecq тощо, але також є і своє неповторне звучання, яке поглинає увагу слухачів несамовитою динамікою, що відтворює катарсис від одного трека до іншого.

HSPD в мережі:

https://soundcloud.com/oihspd
https://www.instagram.com/oihspd/
https://www.facebook.com/hspdhspd/

Фото обкладинки – Facebook виконавця