Порція хаосу від And Remain There Forever

Виконавець різної електронної музики Ілля Горлов випустив новий альбом "Chaos" у рамках свого сольного dark ambient проєкту And Remain There Forever.

“Цей реліз про хаос, що знаходиться всередині кожного й який оточує нас. Хаос глибинний та такий, що виходить за масштаби Всесвіту. Всеохопний”, – поділився музикант із Неформатом.

Ілля писав всю музику на роботі, за комп’ютером, у вільний від обов’язків час. Праця над альбомом відбувалася протягом весни-осені 2021 року на станції, в оточенні індустріальних пейзажів й у відповідній атмосфері.

Реліз вийшов на київському лейблі VOLOKRecords, що спеціалізується на жанрах drone та ambient. Обкладинку для альбому намалювала Аліна Горлова, а Артур Могилевський з лейбла вже розробив її кінцевий дизайн. На початку грудня And Remain There Forever випустить ще один альбом, цього разу  – присвячений пустоті покинутих селищ у зимовий час.

And Remain There Forever – сольний електронний проєкт Іллі Горлова, музиканта із Краматорська. Перший альбом під іменем And Remain There Forever вийшов ще у 2009 році. Також Ілля вокаліст у гурті Lifer, а сам ще має проєкти Slow Billow та This Present Moment.

And Remain There Forever у соцмережах:

https://www.facebook.com/IlyaGorelaw
https://andremainthereforever.bandcamp.com/

Обкладинка – Bandcamp виконавця