Lac Lotus випустили композицію про шлях музиканта до мрії

Донецький r&b проєкт презентував нову композицію "Кораблі".

Головний риф композиції написали композитори Олег Мартинюк та Євген Данилюк.

"Спочатку я думала, що пісня буде більше про відносини двох людей, що "корабель" буде таким собі символом стосунків між ними. Але коли я продовжила її писати, то мене віднесло зовсім до інших тем. І вийшла історія про невдачі та труднощі на шляху музиканта до своєї мрії. Про думки від "це круто" до "це нікому не потрібно", які переслідують усіх початківців. Про неможливість не займатися музикою, бо це те, що ти робиш майже все своє життя, і хочеш робити надалі. І тут уже "корабель" показує відданість людини своїй справі, і це не тільки про музику", — розповіла в коментарі нашому виданню вокаліста гурту Аліна Бєляєва.

Разом із треком вийшло також анімоване відео, яке створила Поліна Майборода.

 

"Спочатку була ідея намалювати просто дівчину, яка дивиться на риб, що пропливають повз неї, але потім подумала: "що як поміняти їх місцями?". Адже пісня про подолання труднощів, а сидяча дівчинка виглядала б занадто безтурботно, тому мені здалось, що кумедніше буде зробити анімацію, де риба спокійно спостерігає за людиною, що знаходиться в постійному русі", — коментує аніматорка.

Наразі дует накопичує новий матеріал.

Lac Lotus — донецький R&B/хіп-хоп/соул проєкт, створений у 2017 році Аліною та Настею. Дискографія нараховує два сингли. У своїй творчості дует поєднує м’який R&B з хіп-хоп бітами та соулом.

Lac Lotus у мережі:

https://www.instagram.com/lac_lotus/
https://ampl.ink/2YDnK

На обкладинці - фото Аліни Рябенко