Новий ЕР від Kelavra - це трейлер до кіно

Київський хіп-хоп артист презентував другий мініальбом "Трейлер".

Робота над релізом зайняла три роки. Наприклад, у треку "Кроси" було шість версій. Над зведенням та мастерингом засновник проєкту Веніамін Крижановський працював самостійно. Для кожної композиції він співпрацював з різними саундпродюсерами: M1SHKA, Рома Damari та MDAction

У пресрелізі автор детально розповів про концепцію кожного треку:

  • "Кроси". У житті кожного є моменти, які його чи її відверто кумарять, навіть якщо зовні здається, що в людини все абсолютно налагоджено. Іноземці в таких випадках відбиваються від охочих позаздрити висловом "try walking in my shoes". У моєму ж варіанті "шузи" змінилися на "кроси", тому що це близьке мені, майже щоденне, взуття. Ти ніколи не ходив у чужих кросах, тим більше — у моїх. Не суди за "обкладинкою" та фотографіями в соцмережах.
  • "Добре". Ти в будь-якому випадку рухаєшся вперед, і час не відкочується туди, де був. Усе змінюється та вирулюється, не буксуючи на місці. І це добре!
  • "Шукав (На всю ніч)". Аби швидше пережити проблеми, є надійний спосіб. Увімкнути музику, дозволити собі розслабитися — та викинути все зайве якомога далі з голови".

Над обкладинкою автор працював спільно з фотографкою Іриною Палагутою.

Наразі автор працює над проєктом "Рідні Мови", де поєднається українсько- та російськомовна лірика.

Kelavra — хіп-хоп проєкт киянина Веніаміна Крижановського. Дискографія нараховує два офіційні мініальбоми та багато мікстейпів. Автор займається хіп-хопом понад десять років, був ведучим офлайн батлу HVNGL battle та засновником журналу про українську музику Handhop.

Kelavra у мережі:

https://www.instagram.com/kelavra.mc/
https://soundcloud.com/kelavra_mc
https://fanlink.to/kelavra-trailer

Фото обкладинки — Анастасія Лукашевич