The Infestation записали трек на класичну блек-металеву тематику

Миколаївський deathcore/death metal гурт презентував новий сингл "Spare Me from My Virulence".

Гурт планував випустити цю композицію ще у грудні 2020-го, але через внутрішні складнощі реліз було перенесено майже на рік. Записували все самостійно, зведенням займалися на чеській студії Jaro Sound (співпрацювали також з Somali Yacht Club, Chasing Embers, Azathoth Circle, Shiva the Destructor). За словами музикантів, цей сингл відкриває нову еру гурту, де буде більше дез-металу, вплив металкору — мінімальний, від симфонічних та електронних партій вирішили взагалі відмовитися.

"Лірика на антирелігійну тему. Людство колись потребувало релігію та віру, але ті часи давно минули, тому треба йти далі. Людина - куди складніше створіння, ніж нам розказують релігійні діячі, тому треба займатися саморозвитком, шукати щось нове, відчиняти складний світ для себе та інших. Класичні теми блек-металу, який ми так любимо", — розповів у коментарі нашому виданню ударник гурту Олексій Волошин.

Також гурт випустив анімаційне відео, котре сюжетно продовжує попередній "Insignificance", але з новою тематикою — історія про помсту з містичним ореолом та фірмовим гумором.

Наразі гурт накопичує матеріал, котрий буде презентувати у форматі синглів і потім скомпілює в ЕР.

За посиланням ви зможете прочитати рецензію на альбом "Fractal Delusion". Також на сайті є великий матеріал про "10 знакових гуртів в українському дезкорі", частиною якого є The Infestation.

The Infestation — миколаївський дезкор/дез-метал гурт, заснований у 2012 році. Дискографія нараховує один мініальбом, LP, декілька синглів та чотири відео. Серед виконавців, які їх надихають, учасники виділяють Beneath the Massacre, Periphery, Mayhem, Marduk, Despised Icon, Iwrestledabearonce, Carnifex, Job For a Cowboy, Aborted, Lamb of God, Necrophagist тощо.

The Infestation у мережі:

https://www.facebook.com/theinfestationband/
https://www.youtube.com/user/TheInfestationBand
https://theinfestation.bandcamp.com
https://soundcloud.com/the-infestation

Фото обкладинки надане учасниками гурту