Lieweaver випустили ЕР про конфлікт двох надістот

Одеський deathcore гурт презентував дебютний мініальбом "The Origin".

Робота над накопиченням матеріалу тривала упродовж січня 2020 / березня 2021 року. Записували музиканти все самостійно в домашніх умовах. Зведення та мастеринг робив Олександр Борових із TsunTsun Productions, котрий також працював над останнім релізом киян Schizogen.

"В ЕР мова йде про альтернативний варіант створення всесвіту та протистояння двох надістот — Таалакіра і Тхуул-Гуна, завдяки яким з’явилося все живе, зокрема, наша планета й людська раса.

Виникла ця концепція після нашої з Олександром Чуповим (гітарист гурту, пр. ред.) розмови про те, що дуже не хочеться робити ще один дезкор проєкт про м’ясо, насилля та гостросоціальні проблеми людства", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Василь Куценко.

Над обкладинкою працював індонезійський дизайнер Діта poisonproject.

"На обкладинці зображені головні герої нашої історії — Тхуул-Гун, істота, яка жадає знищення всього живого та очищення безкрайнього космічного простору від бруду під назвою життя — страшна потвора, яка затягує планети у своє черево. І Таалакір — творець і батько, — гуманоїдне створіння, що не дає знайомій нам усім блакитній кульці згинути в череві свого брата", — коментує музикант.

У найближчому майбутньому гурт планує випустити гітарне плейтру на одну із композицій та зняти відео. Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний сингл із цього ЕР — "Paradox Of Creation".

Lieweaver — одеський дезкор гурт, створений у жовтні 2019-го, хоча зібралися учасники ще у 2018 році. Дискографія нараховує один сингл та мініальбом. Актуальний склад колективу:

  • Василь Куценко — вокал, тексти
  • Олександр Чупов — гітара
  • Олександр Решетнюк — гітара
  • Богдан Фесенко — барабани
  • Богдан Хорошилов — бас
  • Руслан Ковтун — сінти

Lieweaver у мережі:

https://lieweaver.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/lieweaverband
https://www.instagram.com/lieweaverband/

Фото обкладинки — Максим Станіславський