Surgical Invasion випустили новий трек та анонсували другий LP

Львівський thrash metal гурт презентував сингл "Red Dawn" з майбутнього другого повноформатного альбому.



Композиція була створена влітку 2021 року. Запис музиканти робили в домашніх умовах та на місцевій студії B-Sound. Над зведенням та мастерингом учасники гурту працювали самостійно.

"Сингл є логічним продовженням тематики дебютника, перейнявши ідею зображення війни, як жахливого та фатального явища в гурту Sodom. Прагнемо у такий спосіб викликати в слухачів негативні емоції щодо війни", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист/вокаліст гурту Андріян Середа.

Обкладинка створена учасниками гурту на основі зображення художника KJPargeter.

Наразі музиканти працюють над накопиченням матеріалу для другого повноформатного альбому. Точна дата релізу — невідома. Учасники гурту запевняють, що на майбутньому повноформатнику, окрім старорежимного трешу, ми почуємо багато дез-металу та кроссовер-трешу. На альбомі буде 12 композицій — 10 власних та два кавери.

Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний LP гурту "Aggression".

Surgical Invasion — львівський треш-метал гурт, створений у 2018 році після розпаду кроссовер-треш команди Overbound. Дискографія нараховує один повноформатний альбом та сингл. Музиканти орієнтуються на творчість Sodom, Slayer, Violblast, Warbringer та Razor.

Surgical Invasion у мережі:

https://www.facebook.com/surgicalinvasion/
https://surgicalinvasion.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/surgicalinvasion
https://www.youtube.com/channel/UCO1mWgsbA7LPryNFdN7EUvg

Фото обкладинки надане учасниками гурту