Лейбл Corridor Audio випустив новий альбом проєкту Friedensreich

Український лейбл модульної музики презентував новий альбом "Known Areas" modular synth артиста Friedensreich.

Альбом це результат накопичення "маніфестів" за довгий час. Над усіма процесами засновник проєкту Микита Грязнов працював самостійно.

Концепція альбому — відкриття — природна і значна частина людського життя, це наша подорож.

"Кожен маніфест — це спроба зрозуміти краще щось із того, що мене цікавить, у межах певної теми релізу. Іноді наївні, а часом глибокі — це концентроване вираження нескінченних пошуків, які ми всі переживаємо щодня.

Кожен розділ (Area) представляє тему внутрішнього обговорення, хоча вона існує загальновідомо, може містити раніше невідомі думки з цього приводу. Чи ні. Зрештою, ці розділи варто розглядати лише як проблиск нашого оточення, конкретний елемент, через цей конкретний вид мистецтва, у фізичному та метафоричному сенсі.

Це не музика сама по собі експериментальна — це ідеї є", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Микита Грязнов.

Як обкладинку використано фрагмент херсонського художника Івана Старєнкова.

"Ми вважаємо, що в модулярній музиці потрібно звертати увагу саме на деталі, окрім загальної ідеї. Пошук деталей це такий специфічний скілл, який варто розвивати, спостерігати за елементами повсякденного життя та оточення. Це дає додаткову насолоду від життєвого часу", — коментує музикант.

У найближчому майбутньому на Corridor Audio вийдуть релізи від NFNR, Louwave, Lu Joyce(1/3 Rudnic Ore) та Incorrect Waves. У якому форматі — невідомо. Friedensreich продовжить накопичувати та створювати новий матеріал.

Лейбл співпрацює з артистом уже чотири роки.

"Десь у 2017 році, лейбл був на паузі та я не розумів куди рухатися далі, Микита та Іван Погодічев, звукорежисер лейбла, підштовхнули мене до форми, яку надалі ми взяли за основу вже лейбла — касетна збірка, у якій усі композиції були записані методом "one-take recording" — це була перша модулярна компіляція "Echoes of CVlization" та перша співпраця з Микитою в такому форматі. Далі артист брав участь практично в кожному наступному релізі лейбла як музикант та автор маніфестів", — розповів у коментарі нашому виданню засновник лейбла Тимур Самарський.

Нагадуємо, раніше ми писали про четверту номерну збірку "Global Modular Traffic" від Corridor Audio.

Friedensreich — український модульний проєкт музиканта Микити Грязнова. Микита займається музичним продакшеном близько двадцяти років. Останні десять захоплюється модулярним синтезом та є співзасновником ком’юніті Modular.ua. Дискографія нараховує один повноформатний альбом та декілька спільних робіт та участь у компіляціях.

Corridor Audio — український лейбл модулярної музики, створений у 2016 році учасником проєкту Splinter UA Тимуром Самарським. За п’ять років існування в каталозі накопичилося багато релізів. Лейбл позиціює себе як симбіоз музики та абстрактного мистецтва, основними критеріями, якого, є художня форма та рефлексія. Усі обкладинки до релізів створили українські художники Анатолій Грязнов, Іван Старенков, А.Григоров та Оксана Демидова.

Friedensreich у мережі:

https://www.facebook.com/friedensreich26

Corridor Audio у мережі:

https://corridoraudio.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/corridoraudioua

Матеріал для обкладинки взято із відкритих джерел