Zombo та DJ Shon випустили спільний альбом

Львівські музиканти DJ Shon та Zombo випустили альбом "Comin’ At Ya".

Перші напрацювання музиканти зробили у 2018 році. До альбому увійшли джеми артистів за останні три роки. Також на платівці є низка запрошених гостей: Тулим, Довгий Пес, Sonnium, Sirius-One, BEZRAAM, саксфоніст Yatsyna (The Cancel Band).

"Альбом передає атмосферу Львова з ноткою ностальгії — як за дитинством, так і за сьогоденням, через сприйняття артистів цього міста.

Назва "Сomin’ At Ya" (Каменеча) — це вигук, який увійшов майже у всі треки олдскульного класичного хіп-хопу на рівні з "Йо" та "Детс Воссап".

"Реліз про справжнє хіп-хоп ком‘юніті, де в одному потоці взаємодіють представники всіх елементів культури. Це і графіті райтери, бібої, емсі, діджеї, бітмейкери та фотографи/відеомейкери, чи люди, які представляють елемент knowledge і створюють рух у нашій культурі. Усі вони разом із нами створювали контент для альбому", — говорить у пресрелізі Zombo.

На обкладинці альбому велетенський Zombo зображений на фоні мініатюрного Львова.

"Ідея гіперболізаціі на обкладинці символізує те, що люди часто виростають швидше свого місця та оточення. У цьому релізі в процесі імпровізації ми ніби наступаєм на слухача своєю музикою, змушуючи тіло качатись, а розум напружитися і вдатися в сенси, що закладені в тексті. Ми впевнені, що наш посил здатен впливати на позитивні зміни довкола нас", — коментують музиканти.

Нагадуємо. раніше ми писали про сингл та відео "Робот Робить Роботу".

Zombo — львівський репер, хіп-хоп активіст, учасник спільноти Kickit. Зомбо — старожил львівського репу, раніше його можна було чути на релізах команд RCLAN та Kickit crew. У 2015 вийшов його дебютний альбом "Атака Букв". Зомбо співпрацював із багатьма артистами як в Україні, так і за кордоном, зокрема, це НастяЗникає, Довгий Пес, DJ Shon, The Cancel, DJ Vag, Mike Russell & Mfa Kera (Німеччина), RyfaRi (Польща), Alexjazz та багато інших. Зомбо є організатором багатьох подій спрямованих на розвиток хіп-хоп культури як учасник міжнародної організації Zulu Nation.

Зомбо в мережі:

https://www.facebook.com/zomboone
https://soundcloud.com/kamenecha
https://www.youtube.com/channel/UCLRH6hXj52I1mpOluqx3gZg
https://www.instagram.com/zombo.official

DJ Shon — хіп-хоп продюсер, засновник музичного лейбла Kickit Records, організатор хіп-хоп вечірок Wicked Kickit та Label Joint, музикант The Cancel Band, бітмейкер. Дискографія налічує кілька альбомів. У листопаді 2019-го випустив сольний альбом "Sunday".

DJ Shon у мережі:

https://www.facebook.com/djshonkickit/
https://soundcloud.com/djshon
https://djshon.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/shonkickit/

Матеріал для обкладинки наданий музикантами