Kadabra Dyskety Kusaje випустили другий сингл із майбутнього альбому

Українсько-польський експериментальний гурт презентував відео на трек "Ozyrnys'".

 

Перші напрацювання композиції були створені наприкінці 2019 року. Над усіма процесами дует працює самостійно.

"Перші кілька тижнів карантину були для нас дуже чарівними ⁠– ми замкнулися в домі, час від часу гуляючи в порожньому, мертвому місті. Час ніби зупинився, на самому початку золотої весни. Це було неймовірно! Це магічне, ні на що не схоже відчуття тривало відносно коротко, приблизно 2–3 тижні. На щастя, нам вдалося передати його в цій пісні", — говорить у пресрелізі продюсер проєкту Michał Szczepaniec.

Над відео музиканти також працювали самостійно.

Наразі гурт завершує роботу над наступним повноформатним альбомом, реліз котрого запланований на початок 2022 року. Ось що про нього розповідає вокалістка Марія Мавко:

"У майбутньому альбомі є дві пісні про пандемію. Одна з них ⁠– про темну сторону ізоляції внаслідок пандемії, про почуття страху, самотності та невпевненості в завтрашньому дні. Однак "Озирнись" натомість відкриває іншу сторону ⁠– в ізоляції та відрізаності від усього світу може бути щось прекрасне, момент, у якому хотілося б залишитися назавжди".

Нагадуємо, раніше ми писали про трек та відео "Spryjme za Son".

Kadabra Dyskety Kusaje — україно-польський експериментальний дует, створений у 2015 році польським продюсером Michal Szepaniec та львівською вокалісткою Марією Мавко. Дискографія нараховує один мініальбом "Simplex", створений за мотивами книги Олександра Труханова "Я був у комп’ютерному місті", та декілька синглів.

Kadabra Dyskety Kusaje у мережі:

https://www.facebook.com/kadabra.dyskety.kusaje
https://www.instagram.com/kadabra.dyskety.kusaje/
https://open.spotify.com/artist/1dssCM0I8M9juGKVh6Y6DM
https://www.youtube.com/channel/UCQXOBvy5ZSvW9PAXkpb-Y7Q

Матеріал для обкладинки наданий музикантами