Revsun випустив ЕР про силу взаємодії

Дніпровський електронний артист презентував новий мініальбом "Synergy".


Над усіма процесами засновник проєкту Богдан Зарецький працював самостійно в домашніх умовах. 

"Синергія — це сумарний ефект, який полягає в тому, що при взаємодії двох або більше факторів їхня дія суттєво переважає ефект кожного компонента у вигляді простої їхньої суми.

  • Трек "Synergy" я написав в емоційно складний для мене час. Це був момент переосмислення відносин між людьми. Я просто випустив емоції через трек: сирени, які грають у цій роботі — це, можна сказати, імітація крику.
  • "Lifeline" є невеликим експериментом зі звуком, натхненним одним з останніх треків Skrillex-а "Supersonic". Також Darie Lu чудово доповнила композицію вокалом та лірикою. Текст має на меті пробудження думок про те, що, хоч би що там було, ми всі "граємо в одні ворота", — сила в об’єднанні, а постійна жага до розподілу всього на світі, загарбництво під індивідуальні потреби — рух у бік нещастя.
  • "Feelings" — хотілося додати чогось простого та літнього. Там можна почути птахів, яких я записав на диктофон із вікна свого дому", — розповів у коментарі нашому виданню Богдан.

Над обкладинкою працювала художниця Ліза Юрченко.

“Концепція обкладинки побудована на суб’єктивному розумінні процесу взаємодії об’єктів або суб’єктів у світі. Є відтінок, який має в собі співзалежну масу кольорів. Розклавши їх, побачимо спектр, який є основою для опису навколишнього простору. Що, якщо побачити цей процес сумарно?", — коментує художниця.

Наразі автор працює над іншим великим релізом та планує випускати поодинокі сингли. Паралельно ведеться робота над сольними піснями виконавиці Darie Lu.

Нагадуємо, раніше ми писали про спільну композицію Darie Lu та Revsun — "You".

Revsun — дніпровський електронний/bass проєкт, створений у 2014 році. Дискографія нараховує чотири ЕР, один повноформатний альбом, декілька синглів та колаборацій. У різний час артист співпрацював із лейблами Lowly та Suit of Bullets.

Revsun у мережі:

https://soundcloud.com/revsun
https://www.instagram.com/revsun_music/
https://www.youtube.com/channel/UCzS8K2v7qlj1sajjWCY9VKg
https://www.facebook.com/revsunmusic/

Матеріал для обкладинки наданий виконавцем