Zombo та DJ Shon випустили нову колаборацію

Львівські музиканти DJ Shon та Zombo випустили сингл та відео "Робот Робить Роботу" з майбутнього спільного альбому артистів "Comin’ At Ya", що має вийти у липні.

 

"Це іронія на конфлікт всередині людини, що стоїть на межі вибору: почати досягати мрії, або далі плисти за течією", — йдеться у пресрелізі.

Над відео працював режисер Андрій Гандзюк aka Джонні Дивний.

"Я 11 років рятую людям зуби і 20 років у хіп-хопі. Саме такий шлях я мав пройти, щоби написати саме такі куплети і зняти саме цей кліп. Вникайте в суть", — додає Zombo.

Нагадуємо, раніше ми писали про перший сингл із майбутнього альбому музикантів "Перезимуєм".

Zombo — львівський репер, хіп-хоп активіст, учасник спільноти Kickit. Зомбо — старожил львівського репу, раніше його можна було чути на релізах команд RCLAN та Kickit crew. У 2015 вийшов його дебютний альбом "Атака Букв". До недавнього часу артист був резидентом лейблу Kickit Recods, учасник спільноти Kickit. Зомбо співпрацював із багатьма артистами як в Україні, так і за кордоном, зокрема, це НастяЗникає, Довгий Пес, DJ Shon, The Cancel, DJ Vag, Mike Russell & Mfa Kera (Німеччина), RyfaRi (Польща), Alexjazz та багато інших. Зомбо є організатором багатьох подій спрямованих на розвиток хіп-хоп культури як учасник міжнародної організації Zulu Nation.

Зомбо у мережі:

https://www.facebook.com/zomboone
https://soundcloud.com/kamenecha
https://www.youtube.com/channel/UCLRH6hXj52I1mpOluqx3gZg
https://www.instagram.com/zombo.official

DJ Shon — хіп-хоп продюсер, засновник музичного лейбла Kickit Records, організатор хіп-хоп вечірок Wicked Kickit та Label Joint, музикант The Cancel Band, бітмейкер. Дискографія налічує кілька альбомів. У листопаді 2019-го випустив сольний альбом "Sunday".

DJ Shon у мережі:

https://www.facebook.com/djshonkickit/
https://soundcloud.com/djshon
https://djshon.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/shonkickit/

Матеріал для обкладинки наданий музикантами