Vova Zion показує вади суспільства у новій пісні

Київський indie pop виконавець презентував сингл "WWW (Whole Wide World)".

Виконавець самостійно працює над всіма етапами створення пісні.

"Граючи на фортепіано, мені хотілось створити щось темне за звучанням. Думаючи про темряву, я помітив, що найгірше – це не просто байдужість людини до життєвих проблем, а перетворення їх на щось побутове та рутинне. Ми живемо із чітким знанням того, що несправедливість є, але ми до неї адаптуємося і навіть ідеалізуємо людей, які під пильним поглядом оголюють свою "злодійську сутність", - розповів у коментарі нашому виданню Vova Zion.

Концепція треку — у вислові "кожен злодій — святий, і він вчить нас, як молитися".

"WWW (Whole Wide World)" — це сповідь людини, яка живе соціальними мережами, але крізь "бульбашку щастя" бачить бруд, недосконалість та лицемірство суспільства. Своєю музикою я хочу показати вади суспільства, звернути увагу на давно забуті у наш час відчуття і цінності. Це спроба проаналізувати сучасність крізь власний світогляд. Соціальні мережі, модні тенденції та вічні філософські теми стали лейтмотивом мого релізу", — коментує музикант.

На обкладинці зображений сам автор зі своєю мамою у луна-парку.

"Це символ невинного та наївного світосприйняття, якого часом так не вистачає сучасному досить меркантильному суспільству", — додає Володимир.

Наразі Vova Zion завершує роботу над дебютним повноформатним альбомом "Selfie-Portrait".

Vova Zion — київський інді-поп проєкт, заснований у 2021 році. Дискографія нараховує два сингли, до випуску готується дебютний повноформатний альбом. Автор шукає натхнення у класичних рок-гуртах від Nine Inch Nails та Alice in Chains до Massive Attack і The Doors. Літературна основа композицій натхнення творами Едгара Алана По, Шекспіром, Генрі Тото, Генрі Лонгфелло та ін.

Vova Zion у мережі:

https://soundcloud.com/vova-zion
https://www.facebook.com/vovazionmusic
https://www.instagram.com/vova.zion/
https://musics.link/305083P4Zw