Sonnium випустив композицію про маловідомість більшості реперів

Львівський хіп-хоп виконавець презентував новий сингл "Svitlyy".

Над усіма етапами створення композиції, від написання тексту, запису інструменталу до зведення та мастерингу, Дмитро Паранчук aka Sonnium працює самостійно.

"Трохи іронії про те, що більшість старань реперів винагороджується десятком вподобайок і декількома коментарями в соцмережах, але попри все ми продовжуємо цим займатись.

Мені достатньо поглянути, яка ситуація відбувається в укррепі та його андеграунд виконавців у плані переглядів, прослуховувань та реакції слухачів, які, на мою думку, аж ніяк не зацікавлені таким контентом, бо їхні плейлисти давненько наповнює творчість "рускаязичних еталонів жанру", — розповів у коментарі нашому виданню Sonnium.

У найближчому майбутньому музикант не планує робити великі релізи — тільки сольні сингли та спільні треки.

Нагадуємо, торік Sonnium презентував сингл "Як так" про щирість власного образу та мініальбом "Поміж Тим". Також на сайті є матеріал про п’ять цікавих флоу в українському хіп-хопі, де фігурує Sonnium.

Sonnium — хіп-хоп проєкт Дмитра Паранчука зі Львова, що бере початок у 2012 році. Раніше виступав під ніками Дивний Сонні, Дивун Сонні. Брав участь у колабораціях із такими артистами, як Кашляючий Ед, Айк, Ціна Ритму тощо. Дискографія нараховує багато синглів та два мініальбоми.

Sonnium у мережі:

https://soundcloud.com/sonnium_rap/albums
https://www.facebook.com/sonnium/
https://www.instagram.com/sonnium/