Merzotna Potvora випустить перший альбом цієї п'ятниці

Столичний black/thrash metal гурт анонсував на 16 квітня перший повноформатний альбом "Halas Z Pekla", що вийде за сприяння норвезького лейбла Duplicate Records.

Гурт записував альбом упродовж 2019 року на двох студіях: інструментал на домашній POTVORA Studio та вокал на NTP під керівництвом Володимира Приходька (ех-Тінь Сонця). Зведення та мастеринг учасник гурту Олексій Помінчук робив самостійно.

"Halas z Pekla" різко відрізняється від дебютного ЕП "Suča maty". Це абсолютно інша музика яка залишилася незмінною та вірною собі. Ця музика сповнена нестримної люті у найкращих проявах першої хвилі блеку", - розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Костянтин Орел.

За словами музикантів, єдина концепція на релізі відсутня.

Обкладинку зробив фотограф Юрій Фалько.

"Зустрілися у найближчому лісі і зробили декілька фото біля вогнища. Цікавим нюансом є те, що для зйомок нам була потрібна дівчинка, якою стала донька Олексія. А також майбутній альбом було освячено людською кров’ю (моєю). Це сталося в момент запису ножової бійки для треку "Banda Oleksy" - я сильно захопився ударами леза о лезо ножа та розрубав собі палець", - додає музикант.

У 2021 році має вийти також спліт гурту із легендарним японським black/thrash metal гуртом Abigail.

Нагадуємо, раніше гурт презентував сингл "Domovyk". Також на сайті є рецензія на дебютний мініальбом гурту "Suča Maty".

Дізнатися більше про історію утворення гурту ви можете з нашого інтерв’ю.

Merzotna Potvora — київський black/thrash metal гурт, що надихається творчістю гуртів Bathory, Venom, Razor, Exciter, Destruction, Kreator, Slayer, Sodom, Bulldozer тощо. Дискографія нараховує кілька синглів та ЕР.

Учасники гурту:

  • Олексій Помінчук — усі інструменти
  • Костянтин Орел — вокал

Merzotna Potvora у мережі:

https://www.facebook.com/Merzotna-Potvora-2270350966310548/
https://www.youtube.com/channel/UC9BWD6kVz53w-swrOcmqpag
https://www.instagram.com/merzotnapotvora/
https://merzotnapotvora.bandcamp.com