Проєкт Ptakh презентував дебютний альбом

Київський експериментальний проєкт випустив дебютний реліз "Less Is More".

Історію створення композицій, нам розповів засновник проєкту Антон Дегтярьов:

"Десь у травні цього року до мене звернулися Роман Блажан та Михайло Волков (продакшн Minimal Movie) з пропозицією написати музику до тизера їхнього фільму, присвяченого естетиці радянських та пострадянських балконів. Звучала вона приблизно так: "У нас є дуже примарне уявлення про те, яку б ми хотіли там музику. Тому ти роби, як сам вважаєш за потрібне". У результаті, уже зараз, у жовтні, я зрозумів, що композиції, які я робив для Minimal Movie, звучать цілком самодостатньо. Тому й виникла ідея зробити реліз".

Концепція релізу — типові речі, що нас оточують.

"Якщо описати її кількома словами, можна сказати, що альбом про прості та очевидні речі, це витікає з назв композицій. Мені захотілося спробувати зробити максимально універсальну музику на кожен день. Єдине, що під неї навряд чи можна робити, так це танцювати. Загалом я задоволений прозорістю і водночас виразністю цього альбому. Тому й називається він відомим висловом архітектора Людвіга Міса ван дер Рое — less is more", — додає Антон.

Обкладинку зробила менеджерка гурту Ptakh_Jung — Євгенія Устінова.

Ptakh — київський експериментальний електронний проєкт, заснований у 2014 році Антоном Дегтярьовим. За час існування музикант давбагато концертів, як в Україні, так і за кордоном. Дискографія нараховує один повноформатний альбом.

Ptakh у мережі:

https://ptakh.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ptakhmusic/
https://soundcloud.com/ptakhmusic