Garden Krist презентували збірку пісень

Експериментальний київський дует випустив компіляцію "Гарден Крист" за сприяння лейбла Surrogate Rec.

До складу збірника увійшли пісні з альбомів "Контуры будущего", "Ukraine is on fire" та "Change of State". Його особливістю є те, що для дисків американського лейбла Jems, який також видає збірку пісень дуету, були обрані електронні треки, у той час як для касетної збірки перевагу надано інструментальним пісням.

"Коли обирали треки, головною метою було ознайомити слухача з різноманіттям жанрів, у яких створюємо наші пісні. Звісно, що це не всі жанри, з якими гурт працює. Ми спиралися на "особливий настрій" та атмосферу", — розповів у коментарі нашому виданню учасник гурту Кирило Ключ.

Фото для збірки зробив Єгор Паркер. Над дизайном працював басист гурту Антон Слатвінський.

У найближчому майбутньому гурт планує почати роботу над новим альбомом, котрий буде, за словами гурту, "з більш живим виконанням — живі барабани, соло гітара та бас".

Ознайомитися з Garden Krist ви можете в нашому інтерв’ю. Також на сайті є дві рецензії на релізи гурту — альбоми "Зона" (2016) та "Change of State" (2018).

Garden Krist — київський техно/гранж/індастріал гурт, створений подружжям Кирила Ключа та Регіни Літвинової у 2015 році. Дискографія нараховує чимало релізів. Визначити єдиний стиль вкрай важко, адже музиканти постійно експериментують над власною музикою та різною аудиторією.

Garden Krist у мережі:

https://www.instagram.com/garden_krist/
https://soundcloud.com/garden_krist
https://gardenkrist.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/gardenkrist