Merzotna Potvora випустять спліт із легендарними японцями Abigail

Київський black/thrash дует анонсував спліт "JapanUkraine Devil's Worshipers" з японцями Abigail за підтримки бразильського лейбла Obskure Chaos Distro.

"Після закінчення запису повноформатного альбому (який ще невідомо коли вийде), ми вирішили не сидіти без діла. У мене були чернетки простих коротких треків, які ми вирішили доробити. Гітарні партії були записані ще у 2009-му році. Бас я записав у листопаді 2019-го. Потім ми написали дуже несерйозні тексти, та у квітні 2020 записали вокал. В кінці квітня домовились з Abigail про видання спліта", - розповів у коментарі нашому виданню інструменталіст гурту Олексій Помінчук.

Спліт з японцями, які добре відомі численними сплітами та загалом є одними з найвідоміших представників світової треш/блек сцени, трохи вибивається з концепції киян. 

"Пісні написані англійкою мовою, та в музичному плані це буде сирий панк, і тільки Костя Орел своїм потужним вокалом додасть пригорщу чорного металу", - додає Олексій.

Спліт на дисках випустить бразильський лейбл Obskure Chaos Distro, точна дата релізу поки невідома. 

Цікавим фактом є те, що Abigail вже знайомі з українською сценою — у 2015 японці видали спліт із запорізькими грайндкорщиками Necrocannibalistic Vomitorium.

Нагадаємо, перший EP "Suča Maty" хлопці випустили минулого року за підтримки норвезького лейбла Duplicate Records. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. Однойменне відео можна переглянути тут.

Merzotna Potvora — київський black/thrash metal гурт, що надихається творчістю гуртів Bathory, Venom, Razor, Exciter, Destruction, Kreator, Slayer, Sodom, Bulldozer тощо. На їхньому рахунку дебютний EP "Suča Maty" (2019), демо "Domovyk" та спліт-альбом "JapanUkraine Devil's Worshipers" (2020). Всі тексти учасники пишуть українською мовою та обов’язково латинкою за проєктом Їречика.

Abigail - японський black/thrash metal що був заснований в 1992 році. Відомі своєю надзвичайно плодовитою студійною діяльністю та звучанням блек-метал гуртів першої хвилі. Наразі співпрацюють з лейблом Nuclear War Now! Productions.

Учасники гурту:

  • Олексій Помінчук — усі інструменти
  • Костянтин Орел — вокал

Дізнатися більше про історію утворення гурту ви можете з нашого інтерв’ю.

Merzotna Potvora у мережі:

https://www.facebook.com/Merzotna-Potvora-2270350966310548/
https://www.youtube.com/channel/UC9BWD6kVz53w-swrOcmqpag
https://www.instagram.com/merzotnapotvora/