Podol випустив новий кліп

Київський інді гурт презентував нову пісню "Follow" та кліп на неї. Її головний меседж - варто переслідувати свою мрію, якою б нездійсненною вона не була.

Детальніше про реліз розповів вокаліст і гітарист гурту Станіслав Грій.

— Коли та де ви записували цей сингл? 

Цю пісню ми записали досить давно, восени 2018-го на студії Soundplant. Це наша перша пісня, студійного досвіду у гурту не було. Записали ми її швидко, буквально за кілька днів. Зведенням займався Павло Сафонов із Soundplant. Ми йому дуже вдячні, адже довго морочили голову, який саме звук хочемо почути, і він, у підсумку, з усім впорався.

— Про що цей реліз?

— Пісня про переслідування імпульсивних і необдуманих цілей, які незрозуміло до чого нас ведуть. Типу ти щось робиш, але незрозуміло навіщо і чому. У трохи іронічній формі ми хотіли показати, що переслідування нереалістичних цілей перетворює життя на похмуру маніакальну гонитву без кінця і краю. Для гурту ця мрія — вільно займатися музикою в рідній країні, без рутинних робіт, з адекватною індустрією і щоб все було як у фільмах про рок-зірок — весело і безтурботно. Для головного героя кліпу — це дівчина, яку він не може дістати.

— Хто працював над кліпом? 

— Кліп зняв режисер Trent Pazl, лауреат премії M1 Awards, відомий завдяки роботам для українського гурту YUKO, бренд-відео для Tattoosweaters і барбершопу Frisor.

— Коли чекати нових релізів? 

— Гурт, після року, проведеного на київських андеграунд-гігах, готує дебютний EP, який буде готовий до весни-літа 2020 року, якраз у самий розпал посткарантинної вакханалії.

Гурт Podol зібрався у Києві у 2017 році. На рахунку колективу кілька синглів

Podol у мережі:

https://www.instagram.com/podol.band/
https://www.facebook.com/podol.band/
https://soundcloud.com/podol-band
https://podol.bandcamp.com/releases