Joneser випустив новий альбом

Український інді-гурт випускає другий повноформатний альбом "Back Two Me".

"Більше драйва, більше гітар, більше щирості, англійська мова, більш альтернативний саунд, не менш глибокі тексти – все це про нашу нову музику. Я вважаю, що саме така музика потрібна як повітря, бо вона допомагає людям розвиватися, вона надихає мислити та відчувати, проникає під шкіру та змушує наші клітини вібрувати. Небагато хто про це думає, на жаль, та ситуація в нашій країні точно зміниться. Бо розвинутих людей з’являється все більше і я щасливий, що докладаю до цього руки та душу", - йдеться на сторінці Joneser у Facebook.

За словами творця проєкту Стаса Веречука, всі 12 пісень альбому пов’язані однією сюжетною лінією, адже розповідають про "шлях, дії та помилки". 

Одночасно з випуском альбому Joneser випустили відео на пісню "Miraline" із нього. Його створила креативна команда студії The Black Soil на чолі з Інгваром Довготелесом і Ліною Волоховою.

Послухати альбом "Back Two Me" можна на усіх стримінгових сервісах.

18 лютого у ПК "Мастерская" планується презентація альбому для друзів колективу. 

Joneser - це київський інді гурт, який у 2017 році створив Стас Веречук. У вересні 2019-го до колективу приєдналися Олексій Юр’єв – гітарист гуртів Крихітка та hasGotten та драмер Андрій Богданов, відомий за виступами у складі Тайна Третьей Планеты, Бахрома та Youra. 

Joneser у соцмережах: 

https://www.facebook.com/joneser99/
https://joneser.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/joneser99
https://www.instagram.com/joneser.official/