Відбудеться перший захід серії Killdozering

В останній день зими, 29 лютого, що з'являється у календарі раз на чотири роки, у Києві відбудеться треш-металевий захід Killdozering.

Ідея в організатора Антона Шкіпера (Troubled) виникла після співпраці з гуртом Mortal Vision з Дніпра. За його словами, дніпряни шукали можливості зіграти концерт у столиці, а Антон — зробити івент за участі усіх гуртів, з якими він співпрацював у якості ілюстратора. 

"Всю подію я бачив не рядовим локальним гігом для друзів під пиво, а як нову та своєрідну творчу платформу для музикантів, художників, слухачів та всіх бажаючих і причетних. Я хочу дати музикантам змогу показати себе і свою творчість, виставити мерч, знайти нові корисні знайомства. Я хотів би бачити виставки неформальних художників на таких вечірках," — розповідає Антон.

Для цього автор надрукує серію своїх робіт, які будуть представлені публіці під час заходу. Також він закликає усіх бажачюих представити свої роботи: як ілюстрації, так і інший мерч.

За словами організатора, назва Killdozering виникла вже після початку роботи над афішею, на якій зображено як бойовий бульдозер зі спільного всесвіту Скаженого Макса і Конана Варвара громить стіну, викладену із гітарного апарату. На ідею автора надихнула пісня канадського сладж-квартету Dopethrone, хоча сама пісня розповідає про "Війну Марвіна Гімеєра" (про постать Марвіна Гімеєра ви можете прочитати за цим посиланням — прим. ред.).   

"Warwar, як кажуть самі музиканти, було засновано на засадах канонічноії традиційної лупильної швидкої залізної музики, англійською мовою знаної також як thrash metal. Чуваки вже встигли випустили декілька альбомів і розділити сцену з метрами жанру. Mortal Vision — нова загроза з Дніпра, пацани обіцяють треш в кращих традиціях, вперше у Києві. І ховайте свою малу від Tiger Punch, хаєрщики натрусять всім хеві-метал. Також можете запросити свого батю, якщо він у вас врубається в Van Halen та Dokken. Zombie Attack добре знані київські трешери. Швидкісний пивний запил, харизма і гумор", — розповідає про лайн-ап Шкіпер.

Склад:

  • Warwar (thrash metal, Київ)
  • Mortal Vision (thrash metal, Дніпро)
  • Tiger Punch (heavy metal, Київ)
  • Zombie Attack (thrash metal, Київ)

Захід відбудеться в арт-клубі Тёплый Ламповый 29 лютого о 19:00. Вхід: 150 гривень.

Посилання на захід: https://www.facebook.com/events/2523429751271207