Британська Рада проведе у Києві міжнародний форум музичної індустрії Selector PRO

7 та 8 лютого 2020 року у Києві відбудеться міжнародний форум музичної індустрії Selector PRO, організований Британською Радою в Україні у партнерстві з незалежною ініціативою Music Export Ukraine.

Форум розширить свій традиційний географічний фокус на британську та на та українську музичну сцену з метою вивчення можливостей на широких ринках Східної Європи та Центральної Азії. Тематичний фокус Форуму цього року – розвиток і зростання стійкого бізнесу в індустрії живих виступів і використання потенціалу сусідніх музичних ринків.

8 лютого всі охочі зможуть потрапити на відкриту частину музичної конференції. Вона розпочнеться панельною дискусією за участі представників музичної індустрії Великої Британії – Ріка Мортона із Blow Up Live, Пола МакГіверна з Pitch&Smith, Ребекки Прочнік з Earth Music Agency Ltd, Ханни Шобгола з Echo Locaion Talent та Джейн Біз, програмної директорки легендарного концертного залу Roundhouse. Вони поділяться своїм багаторічним досвідом роботи на різних ланках музичного бізнесу та особливостями роботи у професійному трикутнику агент-менеджер-артист.

Форум Selector PRO відбудеться в Освіторія HUB, вул. Московська, 2. Двері відкриваються 8 лютого 2020 року о 13:30, захід розпочинається о 14:30. Квитки доступні за посиланням.

Для українських музикантів, які хотіли б представити свою роботу експертам Форуму, є можливість подати заявку на участь в шоукейсі 27 грудня 2019 року (включно). Відбір учасників завершиться до 10 січня 2020 року. Подати заявку можна за цим посиланням

Посилання на подію: https://www.facebook.com/events/449831675686121