Pyramid Son представив свій дебютний альбом

Степан Гончаров, екс-фронтмен проєктів North та Soul Conditions, випустив дебютний альбом свого сольного проєкту Pyramid Son, що отримав назву "Hard Times" і доступний на стримінгових платформах

Робота над платівкою тривала рік. Протягом цього часу було випущено чотири сингли, три з яких увійшли до альбому, та п'ять інструментальних композицій, названих Episodes.

"Для мене "Hard Times" – як фільм, цілісна робота з логічною структурою. Саме тому я раджу всім слухати його в задуманому порядку та повністю. Він про роль і ціну часу та спогадів, про переоцінку власних поглядів і переконань на певному етапі життя, а та також про те, як важливо, пам’ятати минуле, але не прив’язуватись до нього – завжди йти далі. Думаю, що ці речі актуальні для кожного з нас, тому сподіваюсь, що кожен знайде щось своє в цьому творі," – розповідає про свою роботу автор. 

За словами музиканта альбом на 100% був створений в домашніх умовах за принципом DIY – від запису інструментів та вокалу до створення обкладинок до всіх релізів. На початку 2020 року Степан також обіцяє видати збірку інструментальних композицій, до якої ввійдуть як вже видані "епізоди", так і нові.

Pyramid Son – новий електронний проєкт Степана Гончарова. До дебютного альбому протягом року виходили сингли. 

Pyramid Son у соцмережах:

https://www.facebook.com/sonpyramid
https://soundcloud.com/sonpyramid
https://pyramidson.bandcamp.com