Gamardah Fungus випустять альбом до свого десятиріччя

Дніпровський ambient/drone doom гурт випустить альбом "Natural Storm" на київському лейблі Hidden Vibes.

Це вже друга співпраця гурту та лейблу. Першим спільним релізом був альбом "Night Walk With Me", що вийшов ще у 2013 році. Нова робота, за словами гурту, важча і більш шумна, ніж попередні.

Концепт альбому бере своє натхнення у стихіях вітру і води. За словами музикантів, він виник вже після запису і викликав у них асоціації з океаном та штормом, а самі музиканти наче корабель, що пливе у буремних хвилях за допомогою власних інструментів.

Склад інструментів протягом останніх трьох років складають гітара та модульні синтезатори. Їх хлопці збирають по частинах і майже вручну. Перехід до цих інструментів вони пояснюють тим, що ті мають дуже широку звукову палітру та є можливість підібрати будь-який звук, експериментувати як у студії, так і на концертах.

Проєкт Gamardah Fungus сформований у 2009 році в Дніпрі саунд-дизайнером Ігорем Ялівцем і гітаристом Сергієм Ягодою. На сьогодні гурт має чимало релізів, відеокліпи та значний список творчих колаборацій з різними музикантами, режисерами, художниками, письменниками тощо. Нагадаємо, попередній альбом "Crossing The Wasteland" вийшов у 2018 році.

Gamardah Fungus у соцмережах:

Bandacamp: https://gamardahfungus.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/GamardahFungus
Soundcloud: https://soundcloud.com/gamardahfungus
Vimeo: https://vimeo.com/gamardahfungus