Предсмертная Кадриль змінили назву та випустили новий сингл

Сингл "Оцепенение и страх" днями з’явився на стримінг-платформах, а гурт тепер має назву Кадриль. Музиканти мотивують це тим, що в розмові ніхто давно не використовує перше слово, а справжні фанати пам’ятатимуть завжди. 

Історія створення композиції доволі комічна. Музиканти згадують про "надихаюче" повернення з репетиції та розповідають:

"Взяв таксі, і, щоб не шукати як проїхати дворами (на Троєщині у дворах ставлять багато машин і не завжди можна проїхати), вирішив вийти на зупинці. Іду, зима, темно, освітлення практично немає. Бачу, світло фар позаду, повертаюся — машина їде. Я спочатку подумав, напевно, просто повз проїжджає. Але вона їхала за мною. Я прискорився, авто практично наздогнало мене. Я побіг, що є сил, але зрозумів що до під’їзду не встигну добігти, затиснув у кулаку ключі і вирішив дати бій. З таксі виходить здоровенний такий мужик і крокує до мене. З жахливою гримасою я почав кричати "Шо, треба?", "Відвали!" та інші грубості. А він мені у відповідь: "Придурок, ти бас-гітару на задньому сидінні забув." Досі смішно".

Утім, якою б не здавалась смішною історія, гурт наводить дані, що, згідно з офіційною статистикою Генеральної прокуратури України, у 2018 році зареєстровані 238 492 випадки грабежу, 605 викрадень і 5557 умисних вбивств. 

Запис, зведення та мастеринг відбувся на студії Sound Plant, під керівництвом Serj Kost та Will Killingsworth з Dead Air Studio, який співпрацював з Kaт, Yotsuya Kaidan, тощо. Обкладинку виконала художниця Ксенія Білан

Кадриль — гот-панк гурт, що виник у кінці 2015 року у Києві. У дискографії мають два міні-альбоми. Запис повноформатного релізу музиканти планують реалізувати найближчим часом. Рецензію на попередній міні-альбом "Прости"ви можете прочитати за цим посиланням

Кадриль у соцмережах:

https://predsmertnayakadril.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/predsmertnajakadril