Esquizet випустили дебютний альбом

Психоделічні кияни виклали на стримінгових платформах свій новий гаражно-лоуфайний реліз під назвою "Trivial Trivia".

У порівнянні з попереднім матеріалом, новий реліз звучить куди брудніше та агресивніше. Це напряму стосується концепції. Самі музиканти пояснюють це так:

"У світі зараз повна лажа, та й взагалі завжди була — війни, глобальне потепління, тонни сміття в океанах, голод в одних країнах, масове споживання в інших. І у нас виникає певна дилема — звертати свою увагу на кожну проблему і, можливо, поїхати дахом, оскільки їх багато і всім не допоможеш, або зануритися в себе, у свій внутрішній світ, вирішувати особисті трабли.

Назва альбому "Trivial Trivia" у перекладі з англійської — незначні дрібниці. А незначні дрібниці — це все, що нас відволікає від життя і від усіх проблем — їжа, шмотки, телефони... Все, що робить життя простішим і солодшим, але відволікає від головного. Натхнення, як і деструктив, черпаємо з усього, що нас оточує. А також зі всього, що ховається всередині нас".

Обкладинка, створена другом гурту Артуром Бузенком, за словами музикантів, має специфічний зв’язок із треками, та головним був сам процес її створення, що став особливим для них:

"Хотіли щось, що запам’ятовується. Просто кльову фотографію. Тому пішли фоткати з нашим другом все, що бачимо. І до речі, це не фотошоп і не постанова. Це випадковий кадр".

Гурт записав альбом на київській Different Sound Recording Studio. Мастерингом займався Віталій Кандиба, а зводити музиканти вирішили самі:

"Була мета творчо підійти до зведення матеріалу, набридли канони однотипного "рок" продакшену, коли всі гурти звучать однаково. Тому вирішили зводити матеріал самостійно і повністю реалізувати своє бачення звуку. Все вийшло, задоволені".

Esquizet почали діяльність у 2013 році. Надихаються періодом 60-х і 90-х років. Останній EP "That’s Why" гурт випустив у 2017 році.

Esquizet у соцмережах: 

https://www.facebook.com/esquizet
https://www.instagram.com/esquizet_band/
https://soundcloud.com/esquizet/