Häxsabbass випустив дебютний міні-альбом

Рівненський dark techno виконавець днями презентував свій перший міні-альбом "Ouija".

Про процес створення ЕР "Ouija" (дошка з літерами латинської абетки для спіритичних сеансів — прим. ред.) музикант каже так:

"Треки були написані досить швидко і раптово. Записав один трек, а на наступний день пішов інший. Я не вкладав тут якоїсь особливої ідеї, це просто вираження емоцій та певного настрою через музику. Тим паче це був досить специфічний період мого життя, дуже експресивний і пізнавальний".

Зведенням, мастерингом та оформленням релізу автор музики займався власноруч. Обкладинка насичена магічно-містичними символами, що, за словами музиканта, відповідає періоду життя, сповненого духовного експіріенсу, на момент запису міні-альбому.

Häxsabbass - один з проєктів Петра Савчука. Молодий виконавець з міста Рівне грає dark techno з елементами різних стилів, таких як idm, ambient чи synthwave. Назва походить від шведського слова "Häxsabbat", що означає "шабаш". Однак, діяльність виконавця не обмежується техно чи електронною музикою, а з більшістю його проєктів можна ознайомитись на саундклауді.

Häxsabbass у соцмережах:

https://soundcloud.com/brslvvv/