Doktor Bormental випустив компіляцію старих треків

Харківський хардкор-панк гурт виклав у мережу збірку старих пісень, записаних ще у 2012 році.

Композиції мали увійти на спліт з росіянами Victims of Terror, який так і не зміг побачити світ. Процес запису відбувся ще у 2012 році, проте мастеринг треків стався лиш у 2017-му. На обкладинці, що мала стати обкладинкою спліту, присутні назви обох гуртів. Автором арту є харківська художниця Ганна Манакіна.

"Гурт фактично був неактивний увесь цей час. Останній концерт ми грали влітку 2012-го. Саме тоді один з учасників одружився та змінив місце проживання. Бачимось раз на півроку-рік. А без нього продовжувати ми не вважали можливим. Проте за цей час були написані й нові пісні, які майже готові за формою, але невідомо, чи будуть вони коли-небудь доведені до пуття", - коментують музиканти.

Найближчими днями гурт святкуватиме своє 15-річчя, на честь якого музиканти планують зібратися разом на сцені одного з харківських клубів. 

Doktor Bormental - хардкор-панк гурт з Харкова, заснований у 2004 році. На рахунку музикантів кілька синглів та сплітів та участь у заснуванні спільноти Kharkiv Hardcore. А про 10 найвизначніших українських хардкор-гуртів ви можете почитати у нашій статті. 

Doktor Bormental у соцмережах:

https://www.facebook.com/drxbr/
https://drbr.bandcamp.com