У Києві музикантів навчатимуть писати успішні пісні

У Києві відбудеться воркшоп для професіоналів у музичній сфері - Selector Pro: майстер-клас із написання пісень.

28-30 жовтня на студії звукозапису Istok відбудеться інтенсивний курс, в рамках якого відбуватимуться презентації, аналіз прикладів, практичні майстер-класи та сесії зворотнього зв’язку. Також, розглядатимуться основні елементи та ключові поняття написання пісень, а також техніки, що використовуються найуспішнішими авторами пісень у світі.

Заходи відбуватимуться за підтримки посольства Великобританії в Україні, Ліверпульського інституту перформативних мистецтв (ЛІПМ). Менторами та лекторами виступатимуть практикуючі працівники музичної сфери. Головним ведучий майстер-класу Selector Pro - норвезький мультиінструменталіст, автор пісень і продюсер Відар Норгайм.

Програму майстер-класу розроблено на основі навчальної програми ЛІПМ із написання пісень, за якою багато років вчилося чимало нині успішних авторів пісень та фахівців музичної сфери. Вона розроблена Мартіном Ішервудом, кандидатом наук, деканом музичного факультету ЛІПМ та автором пісень, які входили у британські чарти.

“У завершальний день учасники курсу матимуть змогу взяти участь у менторських навчальних сесіях у форматі "один на один" з британським викладачем і таким чином заглибитися в конкретні сфери, які їх цікавлять, та обговорити свої особисті проєкти,” - кажуть організатори воркшопу.

Подати заявку на участь можна на сайті. Крайній термін подачі заявок - 4 жовтня. Реєстраційний внесок у разі відбору складає 500 гривень.

Подія на Facebook:

https://www.facebook.com/events/2401302323294891