У Києві пройде другий реп-фестиваль "ПроМОВА"

Після перерви довжиною у 2 роки фестиваль "ПроМОВА" повертається. Івент запланований на 8 листопада. 

Нагадаємо, фестиваль української хіп-хоп музики "Промова" вперше відбувся у 2017 році. Організатори ставили акцент саме на українськомовних реп-виконавцях, і навіть назва івенту транслює цю ж ідею. 

Подію 2019 року проводитимуть вже оновленим оргкомітетом. Так, до його класичного складу зразка 2017 року додався Сергій Юсипюк, автор марафону #top100uarap, про який ми писали, директор-засновник мега-сховища СХХ. Канал української хіп-хоп музики, Mozi Wzmozi, який зримо та незримо присутній з самого початку життя Промови. Націоналістична спільнота делегувала відомого багатьом Єгора Гуськова, який вже надавав допомогу фесту у 2017, а в цей раз вирішив включитися in full force. Єгор відомий як керівник Просвіти у Дніпрі, де просуває та популяризує українську мову. Харківська спільнота надіслала підкріплення у вигляді Романа Кушнарьова, який, певно, є одним з найвідоміших слобожанських блогерів – медійник, візіонер, патріот.

Наразі організатори розпочали прийом заявок на фестиваль. Подаватися можуть реп-виконавці, бітбоксери, B-boy, B-girl і танцювальні колективи. 

Детальніша інформація буде відома трохи згодом. 

Фестиваль у соцмережах:

https://www.facebook.com/promovafest/