Новини тижня

Підготовка до фестивалю займає дуже багато сил і часу, тому про якісь релізи та новини ми просто не встигаємо написати детально. Ось невелика підбірка за останній час. 

Треп-блек від проєкту Jigoku, який не особливо охоче ділиться інформацією про себе у соцмережах. Хоча, може, все у ВК, яким редакція  перестала користуватися... У будь-якому випадку, цікавий міні-альбом в досить нішевому жанрі. 

Через пів року київський гурт On The Wane таки поділився інформацією про те, що припинив діяльність.  Згадуємо їх останній повноформатник "Schism" (2017) та рецензію на нього. 

Хто би сподівався, але саме Вова зі Львова та Уляна Малиняк майже ідеально справилися з феміністичною повісткою дня у пісні "Ти Є Хто Ти Є". Не можна сказати, що це якась видатна пісня, в цілому, але саме меседж її не викликає питань, на відміну від деяких давнішніх пісень українських виконавців, які іменували ледь не гімнами фемінізму. 

Одеський маткор гурт Doomeye активно працює над новим альбомом, що доводить їх новий влог. Сподіваємося почути реліз ще цього року! 

Київський сайкобілі гурт Dementix (екс Evil Bobblehead) запустив серію Live demo. Інтро вже на Ютубі команди, а перший трек з вокалом з'явиться у мережі 12 серпня. 

Треки кременчуцького grindcore гурту MoreGore увійдуть до спліта "Grind Your Way" разом із піснями команд Trepan'Dead, S​​.​​I​​.​​R. та Nervous Impulse. Реліз вийде 15 вересня на дисках за підтримки More Hate Productions і загалом міститиме 23 треки, однак усі їх вже можна послухати онлайн. 

Шершень і Білий Бо, учасники львівського колективу Братське коло, презентували новий трек "На плаву". "Кожного у цьому житті щось тримає на плаву... А що тримає тебе на плаву?", - питають виконавці у досить-таки заразному приспіві. 

Харківський psychedelic rock проєкт Your Inner God збирається у невеликий Acoustic Temples Tour. Виконавець зі своєю акустичною гітарою, бас-бочкою та мікрофоном відвідає 5 міс, а саме Одесу, Луцьк, Київ, Полтаву і Харків. Початок туру - 14 вересня. Поки ж згадуємо дебютний альбом проєкту 2018 року. 

Дует Astronata, який утворили саундпродюсер Ілля Місюра та вокалістка Ната Смірна (Pur:Pur) представив свій перший кліп на новий трек "Pain". Зйомки проходили у Сан-Франциско.  

Творчий тандем, що виник внаслідок дружби студентів кінофакультету - вікно на вулицю - радить слухати свій новий трек між другою та третьою ранку.

Наостанок дебютний міні-альбом київської музикантки Ріни Придувалової (Rina Priduvalova), що вийшов на іспанському лейблі xenonyms.