r.roo - новий учасник ‎Neformat Fest

Neformat Fest 2019 — це подія, яка збере одні з кращих андеграундних гуртів України. Наразі ми продовжуємо анонсувати учасників другої експериментальної сцени.

Загалом на фестивалі будуть дві сцени. На головній великій сцені сконцентруються різні метал-колективи. А от на другій меншій сцені ми зберемо переважно реп та електронну музику. Оголошені учасники:

- Тулим, Київ, реп
- Ціна Ритму, Рівне, реп
- Monophonic - Миколаїв, Synthwave, Trip-hop 

Наступний учасник цієї сцени — київський музикант, чудовий представник електронної сцени - r.roo. Його музика це діапазон від idm і глітчу до ембієнту, хаусу, техно, та навіть мелодійного acid джазу. Впевнені, що ви зацікавились, от і ми також. Тому вам буде що послухати, якщо трошки втомитесь від гучного дж-дж.

До слова, нещодавно r.roo випустив новий повноформатний альбом "mirroor".

Нагадаємо, раніше ми повністю оголосили лайн-ап основної сцени сьомого Neformat Fest'у. Ось короткий їх перелік:

- Septa, Одеса, альтернатива
- Nug, Івано-Франківськ, пост-метал/прог-метал
- Backchat, Київ, хардкор/метал
- White Ward, Одеса, пост-блек метал
- Mother Witch & Dead Water Ghosts, Одеса, окультний дум
- Kasu Weri, Київ, сладж

Закордонних хедлайнерів не передбачається, як і не було їх на попередніх наших фестивалях. А проте ми впевнені, що всі ті учасники, які виступатимуть на івенті, варті уваги та поваги слухачів.

Фестиваль відбудеться у клубі Bingo 31 серпня. Квитки вже можна придбати онлайн по 350 гривень до 22 липня. Далі ціна на квиток поступово зростатиме. 

Автор афіші - Eugene Nuar

Neformat.com.ua - форум та український музичний портал, що освітлює життя вітчизняного андеграунду. Діємо з 2004 року. За останні 15 років Neformat провів уже 6 великих тематичних фестивалів, на яких збиралися найкращі представники української сцени у дуже різних жанрових напрямках — від стоунеру і сладжу до грайндкору, павервайленсу, панк-року та інді. Увесь цей час ми доносимо одну конкретну думку — в Україні є цікаві гурти, на які варто звернути увагу. Нагадаємо, перший Neformat Fest відбувся у далекому 2007 році на честь триріччя порталу. А от останній Neformat Fest був у 2016 році, після чого у ресурсу формувалася нова команда, а тому проведення великих заходів тимчасово було призупинене, натомість за цей час ми провели близько 20 івентів у рамках серії Neformat Family Gigs.

Дізнатися більше про історію розвитку порталу можна за цим лінком.

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/342012529787442
https://t.me/neffest19