Електромед випустив дебютний міні-альбом

Український фанк проєкт представив слухачам свій перший міні-альбом "Став Би Дибом Чуб" та кліп, на створення якого його надихнув Гай Річі.

"Раніше ми просто читали реп, а працюючи над міні-альбом хотіли показати, як він різнобарвно може звучати. Якщо чесно, не вийшло! Точніше, записали лише трохи репу. Проте створили класний фанк та соул", — розповідає Електромед.

Міні-альбом вийшов на лейблі Rookodill’a. "Став Би Дибом Чуб" уже доступний на різноманітних стрімінгових сервісах

Разом із релізом гурт представив також і новий кліп на пісню "Jazz do it" з нього. Його режисером став Маркіян Мирошниченко. 

"Набридло одне й те саме. Хотілося відійти від канонів типових реп-кліпів і не чіпляти канони типових поп-кліпів — так, разом з режисером Маркіяном Мирошниченко, ми створили відео. В день зйомок не могли повірити, бо такий кіпіш був: люди, техніка, ідеї — і це все ради "Jazz do it!", — розповідає гурт.

Над самим треком працювали український джазовий піаніст та клавішник Ігор Агріч та учасник гурту [О] — Єгор Гавриленко.

Нагадаємо, перший реліз гурту Електромед вийшов у серпні минулого року на лейблі Rookodill'a. Пісня "Став би дибом чуб" дозволила гурту отримати перемогу у премії Jager Music Awards в номінації "Young Blood".

Електромед - український фанк гурт. Раніше хлопці називалися Нуль Forty Four і грали реп, але у 2018 році змінили назву та переорієнтували свій жанр. 

Електромед  у соцмережах: 

https://www.facebook.com/elektromaad
https://www.instagram.com/elektromaad
https://soundcloud.com/rookodilla