The Wicker Man випустили новий міні-альбом

Дніпровський гурт представив слухачам новий пташиний міні-альбом "Порханием".

Цього разу звучання гурту наближене до дарк фолку та неофолку.  Автором музики та слів є Роман Соловйов, а обкладинку для нього намалювала Таня Гущина. 

"Здається, 2019 рік видається дуже продуктивним і надихаючим. Зокрема для реалізації давно виношуваних нами експериментальних ідей. Дорогі слухачі, ми раді представити вам сольний альбом Романа Соловйова - "Порханием", випущений у рамках нашого проєкту. Вперше ми публікуємо пісенний збірник російською мовою, який Роман створив повністю сам — від формування концепції до запису та зведення.

Це спроба знайти себе самого на далеких казкових просторах, де у дерев є обличчя, у думок — форма, а у птахів — людські душі", - розповідають музиканти.

Раніше вони також зазначали, що важливу роль в альбомі відведено майже абстрактному образу птахів — символу музи та натхнення. Це ми бачимо і з назв треків - "Синица", "Соловей", "Сойка", "Сова", "Скворец". 

Альбом можна послухати та купити, або завантажити безкоштовно, на Бендкемпі гурту

Нагадаємо, останній повноформатний альбом "Dammit! We're back to Dystopia!" The Wicker Man випустили взимку цього року. 

Гурт The Wicker Man виник у 2016 році. Колектив орієнтується у своїй творчості на стилі darkfolk, ambient та neoclassical. За час діяльності музиканти випустили кілька альбомів. 

The Wicker Man у соцмережах: 

Soundcloud: https://soundcloud.com/wickerman_band/
Facebook: https://www.facebook.com/band.wickerman/
Bandcamp: https://wicker-man.bandcamp.com/
VK: https://vk.com/wicker__man