Neformat Fest почав анонсувати лайн-ап другої сцени

За останні 15 років Neformat провів уже 6 великих тематичних фестивалів, на яких збиралися найкращі представники української сцени у дуже різних жанрових напрямках — від стоунеру і сладжу до грайндкору, павервайленсу, панк-року та інді. Увесь цей час ми доносимо одну конкретну думку — в Україні є цікаві гурти, на які варто звернути увагу.

Neformat Fest 2019 — це подія, яка так само збере одні з кращих андеграундних гуртів України. Закордонних хедлайнерів не передбачається, як і не було їх на попередніх наших фестивалях. А проте ми впевнені, що всі ті учасники, які виступатимуть на івенті, варті уваги та поваги слухачів.

Загалом на фестивалі будуть дві сцени. На головній великій сцені сконцентруються різні метал-колективи. Минулого тижня ми повністю оголосили лайн-ап основної сцени сьомого Neformat Fest'у. Починаючи від сьогодні будемо освітлювати учасників другої, експериментальної сцени.На ній ми зберемо кілька відомих українських реп-команд та електронних проєктів.

Перший учасник експериментальної сцени NFVII - легендарний київський хіп-хоп проєкт Тулим. Дует, котрий невтомно продовжує традицію класичного саунду бум-бепу накладаючи поверх нього зубасту українську лірику, що відображає реалії сьогодення.

Фестиваль відбудеться у клубі Bingo 31 серпня.

Квитки вже можна придбати онлайн по 350 гривень, кількість обмежена. Зауважимо, що до дня фестивалю ціна на квиток поступово зростатиме. 

Автор афіші - Eugene Nuar

Neformat.com.ua - форум та український музичний портал, що освітлює життя вітчизняного андеграунду. Діємо з 2004 року. Нагадаємо, перший Neformat Fest відбувся у далекому 2007 році на честь триріччя порталу. А от останній Neformat Fest був у 2016 році, після чого у ресурсу формувалася нова команда, а тому проведення великих заходів тимчасово було призупинене, натомість за цей час ми провели близько 20 івентів у рамках серії Neformat Family Gigs.

Дізнатися більше про історію розвитку порталу можна за цим лінком.

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/342012529787442
https://t.me/neffest19